LEDIGA TJÄNSTER

DRIVER DU EN LITEN BYRÅ

Det är inte alltid lätt att vara liten. Driver du i dag en mindre redovisningsbyrå med kanske bara dig själv som enda konsult eller endast ett par anställa tror vi att vi kan erbjuda dig en bra lösning där vi förvärvar din rörelse och du arbetar kvar hos oss. Du slipper många problem men har fortfarande kvar den roliga biten – kunderna och redovisningen – samtidigt som du också blir en del i en positiv gemenskap med ambitionen att hela tiden utvecklas. Vi är väl insatta i marknadsvärdet av en fungerande och bra kundstock, så har du bra kunder ser vi inga problem med att betala en marknadsmässig ersättning för din rörelse. Om du känner att du skulle vilja bli en del av vårt team är du välkommen att kontakta Nicklas Ullman på nicklas.ullman@actricia.se eller direktnummer 031-339 79 06  för en förutsättningslös diskussion. Självklart hanteras alla uppgifter med sekretess.

STUDENT

Vi på AcTricia tycker att det är utvecklande att träffa och arbeta med drivna studenter, och tar vanligtvis emot praktikanter. De praktikplatser som vi kan erhålla under våren 2018 håller på att tillsättas. I dagsläget vet vi inte hur det ser ut inför hösten 2018, men vi har eventuellt möjlighet att ta emot nya praktikanter då.

MED ERFARENHET

För tillfället annonserar vi inte några lediga tjänster, men vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med kompetenta och ambitiösa redovisningskonsulter. Har du några års erfarenhet och är intresserad av att bli en i vårt team är du välkommen att skicka ditt CV till info@actricia.se

lediga tjänster2