OM OSS

AcTricia Skatt & Redovisning AB är ett Göteborgsbaserat konsultföretag som bildades i början av 1998 och har sedan dess arbetat med att starta, driva och utveckla företag. År 2013 utökades verksamheten med revision när AcTricia Revision AB bildades. Idag sitter vi i fräscha lokaler på Datavägen 6A i Sisjön, vilket är Göteborgs största och mest expansiva industri- och handelsområde. Sedan våren 2016 har vi även ett kontor i Stockholm, där ni hittar oss på Olivecronas väg 8.

AcTricia består idag av de tre huvudinriktningarna redovisning och administration, skatt och affärsjuridik samt revision. Inom dessa inriktningar täcker vi nästan allt för att lyckas med att starta, driva och utveckla företag med olika storlek och förutsättningar, i en mängd skilda branscher. AcTricia har sedan bolagets bildande haft som fokus att kunna erbjuda en helhetslösning. Idéen grundar sig i att ett företag endast ska ha kontakt med en person, den ansvarige redovisningskonsulten, men ändå ha tillgång till ett väldigt stort utbud av tjänster inom redovisning, skatt, affärsjuridik och revision.

 

 

 

Det är sedan redovisningskonsultens ansvar att se företagets behov och tillsätta rätt resurs från AcTricia. Detta anser vi på AcTricia är ett vinnande koncept då det är skönt för företag att endast ha en kontaktperson som de känner stort förtroende för. Enligt vår mening ska företag inte alltid själva behöva veta vad de behöver, eller vem som kan hjälpa dem. Det är redovisningskonsulterna hos AcTricia som ska ha så mycket kompetens och rutin så att de kan avgöra det. Vi har aldrig konkurrerat med priset som enda vapen utan vi konkurrerar med hög kvalitet till ett bra pris.

AcTricias auktoriserade redovisningskonsulter är medlemmar i Srf konsulternas förbund, och utför alltid alla arbeten i enlighet med Reko - Svensk standard för redovisningstjänster. Det innebär att alla arbeten är kvalitetssäkrade, att våra redovisningskonsulter regelbundet går utbildningar för att hålla sina kunskaper på topp, och att vi har fullgoda ansvarsförsäkringar.

Välkommen till AcTricia!