OM OSS

AcTricia är ett Göteborgsbaserat konsultföretag som bildades i början av 1998 och har sedan dess arbetat med att starta, driva och utveckla företag. Idag sitter vi i på Datavägen 6A i Sisjön, vilket är Göteborgs största och mest expansiva industri- och handelsområde.

Vi har ett brett utbud av tjänster inom redovisning, administration och skatt. Inom dessa inriktningar täcker vi nästan allt för att lyckas med att starta, driva och utveckla företag med olika storlek och förutsättningar, i en mängd skilda branscher. Som redovisningskonsulter brukar vi ofta se oss som det mindre företagets ekonomiavdelning. Men vi gör allt ifrån att leverera den enklaste bokföringen till att leverera helhetslösningar. Idag  handlar vårat arbete till lika stor del av bokföring som att hjälpa våra kunder att hitta rätt system och IT-lösningar. Vi tycker att det är viktigt att vara väl insatta i våra kunders verksamhet, för vi vill vara en viktigt rådgivare i kundens beslut och utveckling av bolaget för det är där vi kan skapa ett värde för våra kunder, Genom effektiva lösningar hoppas vi kunna lägga vikten av vårat arbete där det gör skillnad, att analysera utfallet och kunna ge rätt råd till våra kunder.

AcTricias auktoriserade redovisningskonsulter är medlemmar i Srf konsulternas förbund, och utför alltid alla arbeten i enlighet med Rex - Svensk standard för redovisningsuppdrag. Det innebär att alla arbeten är kvalitetssäkrade, att våra redovisningskonsulter regelbundet går utbildningar för att hålla sina kunskaper på topp, och att vi har fullgoda ansvarsförsäkringar.

Välkommen till AcTricia!