Är du redo för en yrkesmässig förändring?

Som sagt, nytt år och nya möjligheter – är du redo för en yrkesmässig förändring?

Är du en nyfiken, engagerad och positiv person med stort intresse för siffror och ekonomi – då är det just dig vi söker!

Actricia erbjuder helhetslösningar inom ekonomi, vi hjälper små och medelstora företag i alla branscher med allt inom bokföring, lönehantering, bokslut och skatt. Vi är en trygg samarbetspartner till våra kunder, vi jobbar enkelt och digitalt med stort fokus på rådgivning i syfte att hjälpa våra kunder nå sina uppsatta mål.

Vi söker en redovisningskonsult, som precis som vi, tycker att ekonomi är det roligast som finns. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare byrå och vi värdesätter egenskaper som noggrann och strukturerad, initiativrik och serviceinriktad samt god kommunikativ förmåga.

Hos oss får du jobba med spännande och utvecklande uppdrag tillsammans med härliga kollegor och trevliga kunder. Våra medarbetare är vår största tillgång och deras välmående är viktigt för oss. Vi är övertygande om att god hälsa, stimulerande utvecklingsmöjligheter och en trevlig arbetsplats hjälper våra medarbetare att nå sin fulla potential.

Actricia finns i Göteborg, vi har kontor på Datavägen i Sisjön. Vi är 8 anställda, flera av oss auktoriserade inom redovisning och lön. Vi är anslutna till Srf konsulterna, Sveriges ledande branschorganisation för redovisning och lön.

Skicka personligt brev och cv till: info@actricia.se