Nu har just DU chansen att bli en del av oss!

Är du en nyfiken, engagerad och positiv person med stort intresse för siffror och ekonomi – då är det just dig vi söker!

Vi söker en redovisningskonsult, som precis som vi, tycker att ekonomi är det roligast som finns. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare byrå och vi värdesätter egenskaper som noggrann och strukturerad, initiativrik och serviceinriktad samt god kommunikativ förmåga.

Hos oss får du jobba med spännande och utvecklande uppdrag tillsammans med härliga kollegor och trevliga kunder. Vi jobbar digitalt och verkar för ett hållbart och modernt arbetssätt. Våra medarbetare är vår största tillgång och deras välmående är viktigt för oss. Vi är övertygande om att god hälsa, stimulerande utvecklingsmöjligheter och en trevlig arbetsplats hjälper våra medarbetare att nå sin fulla potential.

Idag är vi 10 anställda, flera av oss auktoriserade inom redovisning och lön. Vi är anslutna till Srf konsulterna, Sveriges ledande branschorganisation för redovisning och lön.

Skicka din ansökan till: info@actricia.se redan idag.