Ekonomi är det roligaste vi vet – dina utmaningar är vår drivkraft.

Vi på Actricia har följt många av våra kunder på tillväxtresan från enmansföretag till mångmiljonomsättning. Oavsett storlek är det lika
viktigt och meningsfullt för oss att hjälpa dig nå dina mål.

Actricia drivs av Ann-Sofie Bahlenberg och Sandra Böhmfeld som tillsammans har mer än 30 års erfarenhet av yrket och branschen. Vi är både auktoriserade lönekonsulter och auktoriserade redovisningskonsulter, vilket gör att vi kan hjälpa våra kunder med allt i ett företags ekonomiska vardag. Vi är stolta att driva en professionell och trivsam ekonomibyrå med engagerade medarbetare och nöjda kunder i många olika branscher.

Se filmen om oss!

Vi vill göra det lilla extra för varandra och vår omvärld genom att agera hållbart och tänka långsiktigt

Actricia arbetar enligt de globala målen för hållbar utveckling i tre dimensioner: ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet. Det här gör vi för att vår verksamhet ska vara hållbar som helhet.

Ekonomisk hållbarhet

Då vi erbjuder helhetslösningar inom ekonomi skapar vi förutsättningar för våra kunder att bedriva en lönsam verksamhet och bidra till den ekonomiska tillväxten. Vi är anslutna till Srf konsulterna, Sveriges ledande branschorganisation för redovisning och lön, och följer deras regelverk Rex som bland annat innebär kontroller av potentiella kunder för att förebygga korruption och penningtvätt.

Social hållbarhet

Våra medarbetare är vår största tillgång och deras välmående är viktigt för oss. Vi arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder som maximalt friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, daglig friskvårdstid på arbetstid, pausprogram på datorerna samt kontorsmassage. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling och trivselskapande aktiviteter. På Actricia är vi övertygade om att god hälsa, stimulerande utvecklingsmöjligheter och en trevlig arbetsplats hjälper våra medarbetare nå sin fulla potential och bidra till ett bättre samhälle.

Ekologisk hållbarhet

Miljön är viktig för oss. Vi minskar vår pappersförbrukning genom att i möjligaste mån använda och erbjuda våra kunder digitala lösningar. Vi väljer primärt återbrukade kontorsmöbler istället för att köpa nytt och säljer vidare eller återvinner gamla möbler istället för att slänga. Vid renoveringen av kontoret under 2022 sparade vårt val av återbrukad inredning koldioxidutsläpp motsvarande uppvärmningen av tre svenska genomsnittsvillor under ett år.